FK Herkules firar 90 år!

  • 3 okt 2023

image: FK Herkules firar 90 år!

I helgen firade FK Herkules 90 år med familjekalas! Dagen inleddes med en femkamp ute på ängen, med halvgalna tävlingar som bjöd på mycket skratt och dråpligheter. Och redan innan dess fick vi dra på smilbanden åt alla tjusiga gamla klubbdräkter som folk rotat fram ur garderoberna och iklätt sig dagen till ära. 

Senare bjöds på middag i Herkulesgården och till efterrätt fick vi njuta av de tjusigaste tårtorna i mannaminne, prydda med den senaste kartversionen av Gunnebokartan! Rikligt med priser delades ut efter dagens aktiviteter, vi fick höra historier om klubbens centralgestalter genom årtiondena och frisksportförbundets ordförande Mats Johansson berättade om organisationens viktiga arbete. Och om man inte visste det förr, så vet vi nu att FK Herkules är den allra äldsta klubben i hela frisksportrörelsen! 

Vi vill rikta ett stort tack till Agnetha, Håkan och Kristina som ordnade med de trevliga festligheterna! Vi gläds åt våra stolta traditioner och åt det fina arbete som läggs ner vecka ut och vecka in och håller klubben livaktig – i dag och i framtiden!