Ungdomsorientering

Välkomna till FK Herkules barn -och ungdomsverksamhet!

Vi har träning varje tisdag under hela året, med undantag för kortare sommar- och juluppehåll. Samling kl. 18:00 vid Herkulesgården (och ibland även på annan plats). Vi välkomnar alla föräldrar att delta på träningarna tillsammans med barnen.

Träningen passar för barn från ca sju års ålder. Främst fokuserar vi på orienteringsövningar, men det förekommer även övningar för att främja kondition, styrka och koordination. Och finns det snö, så testar vi gärna på längdskidåkning. Dessutom uppmuntrar vi till deltagande i tävlingar i Göteborgsområdet. Alla ska känna att de har möjlighet att utvecklas i vår förening, och inte minst ska vi ha kul tillsammans!

Vi har samling kl. 18:00 på tisdagsträningarna. Vi har alltid ledare på plats vid Herkulesgården. Vi försöker variera på vilka platser som vi genomför ungdomsträningen, men vi har alltid minst en grupp som utgår från Herkulesgården. 

Kontakta gärna någon av våra ledare om du vill veta mer.

Våra ungdomsledare är:

- Per Persson, per.persson@hultaforsgroup.com

- Anders Olsson, linda-anders-ingrid@telia.com

- Mattias Ingvarson, mattias.ingvarson@gmail.com

- Agnetha Le Claire, agnetha.leclaire@harryda.se


OL-träning ungdomar

Vår gemensamma träningsgrupp för ungdomar. Främst tränar vi orientering. Finns det snö, så kör vi skidåkning. Här kan alla från 6 år vara med utan förkunskaper.