Nyheter

Grattis Marianne 90 år!

  • 23 dec 2023

image: Grattis Marianne 90 år!

Marianne Höglund – en av klubbens äldsta och mesta medlemmar har fyllt 90 år! Marianne är en fantastisk eldsjäl som har varit en drivkraft i klubbens verksamhet ända sedan tidigt 50-tal. Få har bidragit med så mycket tid och energi som hon för att hålla igång våra föreningsaktiviteter och att driva arbetet i en modern och jämställd riktning. Och vi är många genom åren som har haft förmånen att möta Marianne som alltid bjuder på glädje och värme och ett peppande ord.

Förutom att stötta andra har Marianne också varit en mycket framgångsrik idrottare, i både löpning, orientering och handboll! Och även om hon inte tävlar lika aktivt längre gör Marianne fortfarande ett viktigt jobb i klubbverksamheten. Det hoppas vi att vi får ta del av i många år till! Stort grattis Marianne!

Foto: Laila Höglund

Rambo Mosse Night Trail blev succé i år igen!

  • 3 dec 2023

image: Rambo Mosse Night Trail blev succé i år igen!

Torsdagen 30 november arrangerade vi Rambo Mosse Night Trail för andra gången, och det blev återigen succé! I år hade vi utökat antal startplatser något, och vi fick också ett ökat deltagarantal med cirka 170 löpare som kom till start.

Extra glädjande i år var att se så många hemmalöpare i de vintriga spåren. Snabba var ni också – totalt hade vi fyra Herkuliter på de båda prispallarna. Elina Karlsson vann damklassen strax före Sofie Eduards, och i herrklassen kom Hannes Persson tvåa, strax före Fredrik Nilsson på tredje plats. Grattis! Och RMNT är ingen barnlek... eller, tja det kanske det är. Sju ungdomar i åldern 12–14 år genomförde loppet med bravur, däribland Celia, Lovisa, Axel och Olof från FK Herkules. Snyggt jobbat!

Vi vill rikta ett stort tack till alla löpare, alla våra glada funktionärer och våra samarbetspartners: Silva, Ullmax, Mölndal Energi, SM Sport, Gococo, EQ Timing och Umara, som tillsammans bidrog till att skapa en riktig löparfest! Vi ses väl nästa år igen?