Nyheter

Ingen ungdomsträning eller Löpträning för äldre!30/4

  • 24 apr 2013

OBS OBS!!! Det är visst vår snart! Jag hade missat att det är Valborg nästa tisdag så jag måste tyvärr ställa in träningen för ungdomarna då.

Klubbläger 10-12 maj (uppdaterad)

  • 23 apr 2013

Vi åker till Hyssna och bor på hårt underlag, i tält, (ta med eget om du har), eller i sängar, det finns plats för alla på något vis. Alla åldrar, både orienterare och de som ej kan läsa kartan kan hänga med.

Klubbkläder och Ullmax sommarkollektion

  • 22 apr 2013

Nu äntligen är det vår & tävlingarna börjar komma igång. Varför inte möta våren i nya klubbkläder? Visningsex och block där du skriver din beställning finns på Herkulesgården!

LITE VÅRKOMIHÅG !

  • 16 apr 2013

Detta är ett urval av vad som finns i Tävlingsväg( i Orientering)OM ni vill vara med.

TRÄNINGS/TÄVLINGSLÄGER- Orientering Idre Fjäll

  • 14 apr 2013

Klubbläger med Orientering för alla medlemmar. Klubben står för Logi i 9-bäddstugor (i dagsläget 17 anmälda) och Tävlingsavgifter (ingår i de10 första för vuxna) .Var och en bekostar Resa(betalas till Chauffören+Mat(självkostnadspris).+ Aktiviteter Anmäler dig till Tävlingarna gör var och en själv. Vid frågor och anmälan kontakta Laila

Herkules Skogsdåd

  • 6 apr 2013

Tack alla Funktionärer för allt arbete och glada humör under dagens Herkules Skogsdåd. Ni gjorde alla ett fantastiskt fint arrangemang och flera löpare hörde av sig då de överraskats av den fina terrängen,bra banor ,service,servering och nära till allt. Tack vare er (och att vädret var med oss)blev det bra !

UTEAKTIVITETEN

  • 3 apr 2013

Måndag 8 April kl:18:00 startar UTEAKTIVITETEN för barn 3-6år på Herkulesgården. Alla Barn och Föräldrar Välkomna ! Kristina & Johanna