Nyheter

Föräldramöte 16 april 18.10

  • 28 mar 2024

image: Föräldramöte 16 april 18.10

På tisdag 16 april 18.10 håller vi ett föräldramöte för er som har barn i ungdomsverksamheten! Vi informerar om kommande evenemang, som Herkules skogsdåd och Vårserien. Vi berättar också om aktiviteter som anordnas av distriktsförbundet GOF och våra torsdagsträningar tillsammans med Göteborg Syd-klubbarna. Vi berättar också om vad som är viktigt att tänka på, som vilken utrustning som är bra att ha. Ni är varmt välkomna med frågor och funderingar!

Under tiden mötet pågår tar våra ledare hand om ungdomarna! De kör igång 18.00.

Varmt välkomna 16 april 18.10!

Naturpasset 2024

  • 27 mar 2024

Välkomna till Naturpasset – ett trevligt sätt att vistas i naturen!

Naturpasset 2024 är förlagd till området Gunnebo, Stensjön, Horsikan och Rambo mosse. 50 kontroller (grupperade i fyra olika svårighetsgrader) finns inritade på kartan.

Kontrollskärmarna finns uppsatta i skogen till och med 31 oktober.

Du besöker så många kontroller du vill varje gång. Vid kontrollpunkten finns en orange-vit skärm som är märkt med ett kontrollnummer och en kodbokstav. Skriv in kodbokstaven i startkortet. Om du hittat minst 25 kontroller kan du delta i FK Herkules utlottning av fina priser!

Naturpasset kostar 100 kr och finns att köpa hos:

  • Kronans Apotek, Mölndals Galleria
  • Mölnlycke Cykel & Sport
  • Stensjö Center, äventyrsgolf och kanotuthyrning (från ca 15/4)
  • Herkulesgården (tisdagskvällar)

Kontakta oss på naturpasset@fkherkules.se om du har några frågor.

Lycka till - njut av naturen och utmaningen!

Nu kan alla medlemmar beställa nya klubbkläder!

  • 17 mar 2024

image: Nu kan alla medlemmar beställa nya klubbkläder!

Nu finns en webshop för klubbkläder som är öppen t.o.m. 31/3. Det finns möjlighet att prova storlekar efter gympan på Glasbergsskolan måndag 11/3 och efter intervallerna på Herkulesgården tisdag 12/3. Ytterligare tillfällen kommer.

https://shop.trimtexcustom.se/

En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar man på https://youtu.be/ua831jnO09g?si=A9Q89JCFguMpiajP Du kan också få tillgång till shopen genom att lägga in din teamkod: fkherkules-2788

Det blir en gemensam leverans. På varje beställning tillkommer en hanteringskostnad 49kr. Vi erbjuder att samla ihop beställningar för att dela på hanteringskostnaden, hör av er i så fall.

Tightsen med klubbdesign (modell Run 2.0) är inte så slitstarka som de helsvarta (Extreme), så Trimtex rekommenderar inte dessa för orientering.

Provplagg av framför allt OL-byxor och tights finns för att prova ut storlek (obs ej i klubbdesign, endast storleksprov).

Det är inga krav på minsta antal av ett visst plagg för att beställningen ska kunna läggas.

Vid frågor kontakta klubbklader@fkherkules.se

Grattis till klubbmästarna i nattorientering!

  • 8 mar 2024

image: Grattis till klubbmästarna i nattorientering!

På kvällskvisten den 7 mars gick årets klubbmästerskap i nattorientering av stapeln, strax utanför Lindome. Stort grattis säger vi till de sju (vise?) mästarna!

H14 Axel Persson, H21 Jonas Lauri, H45 Patrik Wissler och H55 Mats Andersson. D16 Elina Karlsson, D45 Laila Höglund och D55 Helena Svensson. Snyggt jobbat!