Sista chansen att hänga med på skidlägret i Hafjäll!

  • 29 sep 2023
  • skidor

Senaste uppdateringen: Nu finns det bara en plats kvar! Vill ni veta mer om resan kan ni kontakta Bengt på bengt.bern@gmail.com eller 0702 958974.

Här kommer en påminnelse om skidlägret i Hafjell 14 till 17 december (tillsammans med Tolered) för er som vill följa med. Nu börjar det bli fullt! Det finns en liten möjlighet att hyra ett annex också om vi skulle bli fler än 46 deltagare.

Hafjell ligger, precis som Nordseter, i Sjujsöen-systemet i den norra delen av Öyer-fjällen och erbjuder både fjällspår och ett elljusspår utanför husknuten (https://www.skisporet.no/map/destination/478). Vi har preliminärbokat två storstugor med 22-23 sängplatser vardera i området Mosetertoppen. Mer info om stugorna hittar ni här: https://moseter.no/

Boendekostnaden blir totalt cirka 1500 kr/person om vi fyller båda stugorna och det inkluderar lakan, handdukar och slutstädning.

Säkra er plats genom förskottsbetalning 400 kr/person till Lars Bern, swish 0702-958974. Ange mejladress i betalningen för fortsatt information.

Anmälan kommer med ett personligt ansvar så om man får förhinder så får man hjälpa till att hitta annan som kan ta över platsen. Stugorna bokas i sin helhet och inte per plats Slutbetalning blir 1,5-2 månader före lägret.