Gunnebo Mat och Hantverk

  • 7 aug 2023

image: Gunnebo Mat och Hantverk

Vi från FK Herkules har fått möjligheten att ansvara för att bemanna entréerna på Gunnebo Mat och Hantverk den 9/9 och 10/9. Vi behöver nu hjälp med att bemanna upp entréerna!

Gunnebo Mat och Hantverk 2023

Helgen v. 36 (9/9 och 10/9) är det på Gunnebo slott och trädgårdar mat- och hantverksdagar och vi från FK Herkules har tagit på oss ansvaret för att ha hand om entréerna. Totalt handlar det om sex entréer som vi ska bemanna under dessa två dagar och vi kommer behöva vara på plats mellan 10:00-17:30. Tanken är att vi kommer att dela upp dagen i två pass per dag så att man inte behöver stå mer än fyra timmar. De som står i entréerna kommer också att ha tillgång till festivalområdet i anslutning till sina pass. 

Det här kommer att ge klubben både positiv publicitet samt vara ekonomiskt fördelaktigt. Pengarna vi får kommer att gå in i vår verksamhet och detta innebär att de exempelvis kommer våra barn ungdomar till gagn. Kravet från Gunnebo är att det det vid varje entré måste vara någon som är över 18 år men att det går alldeles utmärkt att även våra barn och ungdomar får hjälpa till vid entréerna. Gunnebo kommer att ha två stora entréer (behövs 3-4 pers.) och fyra små (1-2 pers.) så vi kommer behöva vara en hel del folk som hjälper till. Här nedanför finns ett formulär liknande vår stugvärdslista där man kan skriva upp sig och hjälpa till under dessa två dagar. All hjälp välkomnas!

Länk till dokumentet: Bemanning entré Gunnebo