Sommaren står för dörren - vi laddar för skidläger!

  • 23 apr 2023
  • skidor

Skidläger Hafjell 14-17 december (tillsammans med Tolereds AIK) 

Kommande säsong höjer vi ambitionen ytterligare ett snäpp och planerar ett tidigt läger i december så att vi garanterar snökontakt innan julgröten ska ner i maskineriet. Möjligen kan det bli fler läger under säsongen.

Hafjell ligger, precis som Nordseter, i Sjujsöen-systemet i den norra delen av Öyer-fjällen och erbjuder både fjällspår och ett elljusspår utanför husknuten (https://www.skisporet.no/map/destination/478). Vi har preliminärbokat två storstugor med 22-23 sängplatser vardera i området Mosetertoppen. Mer info om stugorna hittar ni här: https://moseter.no/

Boendekostnaden blir cirka 1 500 kr/person om vi fyller båda stugorna och det inkluderar lakan, handdukar och slutstädning.

Vi tar tidig intresseanmälan och observera att vi går ut samtidigt i Tolered och Herkules så säkra er plats genom förskottsbetalning 400 kr/person till Lars Bern, swish 0702-958974. Ange mailadress i betalningen för fortsatt information.

Anmälan kommer med ett personligt ansvar så om man får förhinder får man hjälpa till att hitta någon annan som kan ta över platsen. Stugorna bokas i sin helhet och inte per plats. Slutbetalning blir 1,5-2 månader innan lägret.