Rambo Mosse Night Trail 2022!

  • 29 dec 2022

Äntligen fick vi ha premiär för vårt nya lopp Rambo Mosse Night Trail! Torsdagen den 1 december genomfördes den allra första versionen av Rambo Mosse Night Trail, med start och mål vid Herkulesgården.

Banan, som planerats och reviderats många gånger om, var dragen längs de mysigaste småstigarna i en båge runt Rambo mosse. Totalt fick löparna 11,4 utmanade kilometer att ta sig an, med hjälp av reflexer och egen pannlampa.


Vi i tävlingsledningen hade hoppats på ett drygt hundratal startande, och var glatt överraskade av att hela 159 löpare anmält sig på förhand! Vårt mål i premiärupplagan var att erbjuda en enda banlängd, väl anpassad för både motionär och elit, och att samtidigt erbjuda en gemytlig inramning. Ett första kvitto på att vi lyckats kom efter att startskottet brann av, 18.30 på torsdagskvällen. Löparna gav sig iväg, och vi kunde konstatera att nummerlappsutdelning, omklädning och annan logistik fungerat bra. Resten av kvällen förflöt lyckligtvis i samma anda. Löparna kom välbehållna i mål, och kunde pusta ut med sina medaljer runt halsen innan de bjöds på välsmakande soppa i serveringen.

Nu, när någon dryg vecka passerat, har vi också fått ett definitivt kvitto på att tävlingen fungerat väl. Många löpare har hört av sig och tackat för det gedigna arrangemanget. De har uppskattat den mysiga arenan, med alla marschaller och eldar, de uppskattade alla funktionärer längs banan – och allt de bjöd på, som visselsång, koskällor och hejarop! De har också uppskattat den goda soppan och de fina priserna.


Rambo Mosse Night Trail blev helt enkelt en succé! Och det är många som jobbat hårt för att göra kvällen så lyckosam. För det första vill vi tacka alla funktionärer som bidrog och tillsammans såg till att vi kunde erbjuda så fin helhetsupplevelse. För det andra vill vi tacka alla generösa samarbetspartners som bidrog till att vi verkligen kunde spetsa till detaljerna för alla våra löpare. Silva bistod med finfina priser, liksom Löp- och skokliniken. Ullmax bidrog likaså med finfina priser och goodie bag till alla. Umara såg till att ge löparna energi, Mölndals energi fixade nummerlapparna och Mölndal helt 100 bidrog till dekoration och inramning. Ett stort, stort tack vill vi rikta till er alla!

Och med det sagt kan vi enkelt konstatera: vi kör nästa år igen! 30 november kan ni boka upp i kalendern.