Skidläger

  • 14 sep 2022

Årets skidläger går till Nordseter 5-8 januari. Det är precis i närheten av Lillehammer, nästgårds till Sjusjøen med Norges bästa längdsystem runt husknuten.

Tillsammans med skidsektionen i Tolered så har vi bokat hela Camp Lillehammer i Nordseter med en kapacitet på uppemot 70 platser. Det är alltifrån 2-bädds till 5-bäddsrum att förhålla sig till. Priset är preliminärt ca 1600kr/person med brasklapp för valuta. Resor och mathållning löser vi i mindre grupper. Vi fördelar initialt 35 platser vardera till klubbarna så får vi sen se om det blir platser över som kan flyttas emellan.

Just denna helgen brukar det arrangeras tävlingar i skidorientering i Sjusjøen eller Natrudstilen men i skrivande stund har det inte kommit upp något i norska Eventor.

Anmälan görs genom en förskottsbetalning på 500kr/person på swish till Lars Bern, skidsektionsansvarig Tolereds AIK, 0702-958974 senast 30 sep. Glöm inte att ange namn o mailadress i swishbetalningen för fortsatt kommunikation. Skicka gärna samtidigt ett mail till lars.bern@gmail.com