Rapport från GO-ringen

  • 28 jul 2020

GO-Ringen, den göteborgska, pandemianpassade O-Ringen-versionen 2020 är avklarad. Det var la gött!

Trots spartanska omständigheter lyckades arrangörerna ge oss möjlighet att få den där speciella, härliga känslan av glädje, gemenskap och tävlingsnerv mitt i sommaren som vi ju alltid ser fram emot. Ja, nu är det ju en hel del herkulesare som varit i farten i veckan som kanske inte har O-Ringen som stående planering i kalendern sedan urminnes tider. Kanske har en ny tradition tagit form!
Totalt har 28 klubbmedlemmar deltagit under fem dagars orientering. Av dessa har 24 stycken sprungit tävlingsklass. Bland de fyra som valde "öppen" klass (Eija L, Patrik W, Kristina W och Erik W) kan vi notera väl genomförda utmaningar med idel godkända banor. Erik sticker ut i sammanhanget som sträcksegrare både i Delsjön och på Hisingen. Grattis till er alla!
Vad gäller tävlingsklasserna har vi haft representation i H10, D12, D14, H14, H16, H20, H21 och i vuxenklasserna D40 och H40. Bland ungdomarna har vi kunnat glädjas åt fantastiskt fina prestationer dag ut och dag in! I D12 har det sprungits på som bara den, och efter fem dagars tajta lopp hittar vi alla våra tre tjejer Selma P, Elina K och Alva J bland de fem främsta i totalen! Wow 
	</div>
	<div class= Dela