"Prova-på-triathlon" för barn och ungdomar med start 1/9

  • 17 aug 2017

Är du nyfiken på triathlon? Är du 8 år eller äldre? Kom till Herkulesgården under fem fredagar kl 18.00 under september.

Vid första tillfället den 1/9 ses vi kl 17.40 på Herkulesgården.  Vid ALLA tillfällen tar ni med cykel och cykelhjälm och kommer ombytta för (löp)träning utomhus. Vid tillfälle två och tre ses vi vid badplatsen vid Stensjöns västra kant. Vid dessa tillfällen tar ni med badkläder, cykel, cykelhjälm och kommer träningsklädd. Om ni har simglasögon och någon from av våtdräkt - ta med det. 

Vid tillfälle fyra och fem samlas vi vid Herkulesgården.

Vid sista tillfället kommer vi avsluta med lite teori om triathlon,  information om FK Herkules och om triathlonförbundet och deras ungdomsverksamhet. Vi hoppas också kunna bjuda in en hemlig gäst. Vi bjuder också på någon form av fika/mat så vi håller nog på lite längre vid det tillfället. Mer information fås vid våra träffar!

Alla måste vara simkunniga, av säkerhetsskäl, men ingen tidigare erfarenhet från triathlon, simning, cykel eller löpning behövs. Passa på att uppleva tre idrotter i en!

Alla medlemmar är med gratis, övriga betalar 100kr för all fem tillfällena. 

Välkomna!

Kina, Anders, Kristina, Lars, Lindakatarina och Oskar