Funktionärer 10-mila 24 april-2 maj

  • 28 mar 2017

AKUT! Funktionärer saknas

Det saknas funktionärer så har du möjlighet att vakta TC alt vara kontrollvakt så hör av dig till Annika (dan.annika@punkt.se) Hej, nu närmar sig vårt 10MILA-arrangemang snabbt. Vi saknar fortfarande funktionärer till några funktioner, vi ber er att ta en omgång till i era klubbar för att försöka få ihop de funktionärer som fortfarande saknas.

Funktionärer som kan vakta arenan och allt värdefullt som finns där på nätterna i veckan innan tävlingen. Måndag 24 april på kvällen t o m fredag 28 april på morgonen, samt även söndag 30 april på kvällen t o m måndag 2 maj på morgonen. Två personer behövs varje natt. Man ska finnas på arenan i avskräckande syfte samt även kunna slå larm snabbt om obehöriga kommer dit.

Det fattas också kontrollvakter. Man ska vara orienteringskunnig och van att vara ute i skogen med pannlampa. varje kontrollvakt får ett område med kontroller som ska vaktas, man rör sig inom sitt område för att hålla koll på att inget händer med kontrollerna. Man befinner sig verkligen mitt i händelsernas centrum!

Låt oss försöka fylla de platser som saknas, givetvis får klubben ersättning för sin insats.

Med vänlig hälsning

Annika Johansson

10MILA Personalansvar