Intensivkurs i Orientering 10-12 mars

  • 23 dec 2016

Vuxenkurs i orientering vid Herkulesgården. För den som är total nybörjare eller upp till orange nivå.

OBS: starttid ändrad till 17:00 på fredagen!

Kursen börjar på fredag (2017-03-10) kväll med grundläggande kartteori och terrängvandring, fortsätter på lördag med orienteringsteori och övningar fram till mitten av eftermiddagen, och avslutas med en träningstävling fram tills söndag eftermiddag.

Undervisningsmaterialet och formatet är framtaget och blir presenterat av Christer och Patrik från Göteborg-Majorna OK. De har tidigare anordnat flera mycket uppskattade kurser för sin klubb. Orienterare från Herkules hjälper till som instruktörer under träningspassen.

Anmälning öppen för både medlemmar och icke-medlemmar, först till kvarn på 20-25 platser, senast 17 februari sista anmälningsdag förlängt till 2 mars. Avgiften är 1000kr, ska betalas i förskott enligt instruktioner som skickas i anmälningsbekräftelsen. Anmäl dig genom epost till olkurs.herkules@gmail.com, skriv med:

  • namn
  • ålder
  • epost
  • eventuellt klubbmedlemskap eller annan anknytning (t.ex. "förälder till orienterande ungdom i klubb X")

Ingen övernattning. Kvällsfika på fredag, och lunch+fika på lördag och söndag ingår. Om du har frågor kring kursen kan du höra av dig till kursledare Christer på borg@comhem.se.