Silva "klubb"väska till kanonpris vid beställning före 6 Juni

  • 22 maj 2015

Silva "klubb"väskor till kanonpris vid beställning före 6 Juni


Hej gott folk!
Jag har nu lyckats ordna så att vi hela klubben kan få köpa Silvas grymma outdoor-väskor till ett väldigt lågt pris!

Väskorna finns beskrivna här:http://silva.se/node/8668
Jag och Laila har väskorna sedan tidigare så vill någon kika/klämma/känna på dom är det bara att säga till!
De finns i tre färger hos Silva (lila, grafitgrå och blå) och tre storlekar (35 liter, 55 liter och 75 liter), vi väljer helt fritt men jag rekommenderar den blå för att matcha klubbens färg
Priset för oss (om vi beställer totalt minst 30 väskor) är 290:- för den lilla, 370:- för den mellanstora och 420:- för den stora.

I övrigt kan jag säga att väskan går alltså att bära både som ryggsäck och som vanlig väska, den har en stor packyta när man öppnar den, har en del småfack och en inbygd skopåse. Den tål mycket blöta (vet inte om den är helt vattentät, men jag har själv inte lyckats fått något blött i den och den har varit med en hel del!).

Laila kommer sätta upp en beställningslista i klubbstugan men det går också bra att beställa till mig, skicka ett sms på 0735-243206 (glöm inte skriva ert namn också ). Hör av er innan 6/6!

Vill ni beställa till/för någon utanför klubben går det också bra! Så passa på!

Hör av er om ni har frågor om väskan. Telefon 0735-243206

With SILVA’s updated series of water resistant Duffel Bags there is a bag for each occasion. It’s available in 3 sizes; 35, 55 and 75L, and is made from durable material to withstand the toughest conditions.
silva.se