Havspaddling i Bohuslän den 30-31 augusti

  • 10 aug 2014

I Bohuslän är förutsättningarna väldigt goda för kajakpaddling. Här finns grönska och spegelblanka vatten likaväl som öppen kust med kala klippor och rullande vågor. Den 30-31 augusti träffas vi där för att paddla tillsammans. Du ska väl med?

Såväl erfarna paddlare som nybörjare är välkomna, vi anpassar turerna efter vilka som är med. Observera dock att det är en träff där vi paddlar tillsammans. De mer rutinerade delar självklart med sig av sina erfarenheter, men det är inte en kurs. Du bör ha paddlat kanot förut, men inte nödvändigtvis kajak. Hör av dig om du är osäker på om ditt kunnande räcker, det gör det troligen.

Den här gången flyttar vi söderut jämfört med tidigare år och gör dagsturer med Marstrands familjecamping, www.marstrandscamping.se, som bas. Du svarar själv för ditt boende i tält, husvagn eller stuga samt mathållning. Tänk på att du behöver kök eller matsäck med ut på paddelturerna.

Campingen är mycket barnvänlig med bad, stor lekplats, minigolf mm och eftersom
det finns en hel del att göra även på landbacken brukar det bli en trevlig helg även för icke-paddlande familjemedlemmar. Kanske turas ni som har mindre barn om och paddlar varsin dag?

Har du inte egen kajak ligger praktiskt nog Marstrandskajaker inte långt ifrån campingen och de har såväl en- som tvåmanskajaker att hyra ut. Bokning ordnar
var och en själv, se http://www.marstrandskajaker.se/Uthyrning.html

Vägbeskrivning till camping och uthyrning finns på respektive hemsida.

Anmälan till hans-olof.carlson@frisksport.se eller
på telefon 0500-48 00 42 senast den 22/8.


Välkommen! 

---------------------------------------------------------------------

V Ä S T E R G Ö T L AN D S   F R I S K S P O R T D I S T R I K T